Categories:

“Me tarvitaan kirurgiset valot, jotka on riittävän tehokkaat. Onnistuuko tämä ledeillä?”

Näin kyseli aikanaan eräs ahkerasti leikkaussalissa viihtyvä pehmytosakirurgiaan perehtynyt eläinlääkäri. Työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa kaveria huoletti, ettei ledeillä pääsisi tarvittavaan valotehoon, ja että valonsävy olisi jotenkin kummallinen.

Ihan aiheellisia huolia, kun kyse on sekä eläinterveydestä että potilasturvallisuudesta – ja ihmisen parhaan ystävän laadukkaasta hoidosta.

Tinkimätön valoteho ilman turhaa kuumuutta

Tässä vaiheessa oli ilo kertoa, että Luviksen leikkaussalivalot passaavat osoitettuun tarpeeseen kuin vangille raudat; ne ovat huippuluokan ammattilaisvalaisimia, joita moni ihmispuolen lääkäri on käyttänyt tyytyväisenä jo vuosien ajan. Ei jää toimenpiteiden onnistuminen valoista kiinni, eikä kirurgin otsan hikipisaroita aiheuta ainakaan lamppujen lämpö.

Valitsimme moderniin, jokakirurgin unelmaleikkaussaliin mallin Luvis M300. Sen valaistuksen voimakkuus on maksimisaan 160 000 LUX (6-portainen säätö 40 000 LUX~160 000 LUX).

Leikkaussalivalaisin Luvis M300

Luvis M300 leikkaussalivalaisin toimitetaan napakasti pakattuna helppokäyttöisen manuaalin kera.

Huippuluokan värintoisto

Tehokkaan, säädettävän valaistuksen lisäksi punaisen värin toisto pelittää parhaalla mahdollisella tavalla (R9=90). Siinä erottuvat kudokset ja verisuonet ilman, että lampun alla töitä tekevä joutuu turhia siristelemään saati arvailemaan. Valaisin omaa korkeimman mahdollisen värintoistoindeksin, 95Ra.

Värilämpö on miellyttävät 4300K. Mallin saa toki myös säädettävällä värilämmöllä (Luvis M310), jolloin haitaria voi virittää haluamallaan akselilla.

Nyt, 2,5 vuoden tehokkaan käytön jälkeen Luvis M300 on yhä leikkurin tähtitaivas. Leikkaussalihenkilökunnan parhaaksi. Eläinten parhaaksi.

Haluatko lisätietoja leikkaus- tai toimenpidevalaisimistamme?
Ota yhteyttä: taija.jolanki@kvaliled.fi tai soita 0400 496 472.

Leikkaussalivalaisin Luvis M300

Luvis M300 LED-valaisin kiinnitettynä leikkausalin kattoon

Comments are closed